eijsjes-go-japan.reismee.nl

Dag 2

Om half 6 gaan de lichten aan in het vliegtuig en worden we wakker. We moeten nog ca 2 uurtjes vliegen. Eerst een lekker ontbijtje en dan zijn we er al bijna. Was een goede vlucht die niet lang is gevallen. We hebben een rustige landing en merken niks van regen en een typhoon .... gelukkig maar. Op het vliegveld gaat het heel snel om door de douane te komen. De Japanners hebben het goed geregeld :) Daarna gaan we op zoek naar een loket van de JR pas. De pas voor 3 weken hebben we al in Nederland geregeld maar moet hier nog geactiveerd worden. Daarna zoeken we uit welke treinlijnen naar het hotel gaan. Alles gaat heel voorspoedig dankzij de goede voorbereiding van Marc. In de wijk Shinjuku stappen we uit en kijken we onze ogen uit. Volgens mij hebben we nu al miljoenen Japanners gezien .... wat een drukte. Maar wat een geweldige straat ! Echt zoals je je Tokio voorstelt ! Enorm veel kleine winkeltjes en restaurantjes die er typisch Japans uitzien ! En natuurlijk niks kunnen lezen ! Haha .....

Het hotel heeft een super ligging en ook de kamer voor ons viertjes is groot genoeg en heel netjes ! We zitten op de 19e verdieping en hebben ook een prachtig uitzicht ! De klok moeten we nu verzetten, het is hier 7 uur later dan in Nederland dus al bijna avond. We rommelen wat op de kamer, verkennen de buurt en eten nog ergens echt Japans in de buurt van het hotel. Op een machine kun je uitzoeken wat je wil aan de hand van plaatjes, dus we hebben nog niet echt Japans hieven praten.

Terug op de hotelkamer is het inmiddels half 11 en vallen we al snel moe in slaap.

Reacties

Reacties

Judy

Fijn dat alles zo goed is verlopen met de reis.
En meteen op dag een al onder de indruk...dat belooft wat...??

Ps.
Vanmorgen met mijn vest aan naar het werk!!

Hay en Anne-miek

Goede morgen allemaal.
Het is hier nu half een s'nachts,dus bij jullie is het al bijna tijd om op te staan.
En dan wellicht weer een ontdekkings tocht door Tokio.
De foto's die jullie al hebben gemaakt ,zien er veel belovend uit!
Wij gaan nu eerst naar bed om dan morgen weer te kijken wat jullie hebben beleefd.
Groetjes en geniet van alle indrukken!

Irene

Hier nog geen vestje nodig ..... blijft ca 30 graden en erg vochtig ..... vandaar steeds mijn rode hoofd op de foto's ....:)

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!